——— Duurzame investeringen———

Duurzaamheid is erop gericht te voorzien in de behoeften van het heden zonder het vermogen van toekomstige generaties om in hun behoeften te voorzien in gevaar te brengen. Het concept duurzaamheid bestaat uit drie pijlers: maatschappij, milieu en economie - informeel ook bekend als people, planet en profit.

Over ons

JGM Capital is een particuliere investeringsmaatschappij gevestigd in het centrum van Amsterdam. Het bedrijf richt zich op het verstrekken van fondsen voor duurzame vastgoed-, e-commerce- en vrijetijdsprojecten binnen Europa.

Het bedrijf heeft een uitgebreid en divers netwerk van stichtende partners opgebouwd, waardoor JGM Capital transacties tot 500 miljoen euro kan initiëren.

JGM Capital levert uitstekende beleggingsresultaten voor onze klanten door te onderzoeken wat zij willen bereiken, en vervolgens beleggingsoplossingen te ontwikkelen om hen te helpen dit resultaat te behalen.

Het genereren van consistente en regelrechte rendementen door te investeren in inefficiënte markten.

Het identificeren en succesvol inzetten van mispricing’s in effecten en activa, door nauwkeurige en uitgebreide analyse van de fundamentals van bedrijven en industrie.

Het matchen van kapitaal met kansen op het juiste moment.

JGM Capital heeft een uitgebreid netwerk opgebouwd dat ons voorziet van een constante stroom van projecten. Dit stelt ons in staat opportunistisch en wendbaar te zijn om op elk moment in te spelen op aantrekkelijke investeringsideeën.

Uitgebreide research gedreven investeringsbeslissingen.

Onderzoek is de hoeksteen van het investeringsproces van JGM Capital. JGM Capital beschikt over interne sectorspecialisten en externe partners met expertise op specifieke gebieden. Wij gebruiken deze schat aan interne en externe middelen om ideeën op te doen en investeringsmogelijkheden te analyseren die een aantrekkelijk risicogecorrigeerd rendement opleveren.

Shopping Basket